Artiklar & guider

Tips på gratis marknadsföring

De flesta småföretagare har ofta behov av att marknadsföra sig och på en så begränsad budget som möjligt. Ofta är man bra på det man gör, men inte alltid ett proffs på reklam, varför vi här har samlat konkreta tips på hur man marknadsför sig gratis…

Transkribera från tal till text

Transkribera ert ljudmaterial för sökbarhet och ökad tillgänglighet. Idag finns en mängd alternativ som sparar tid och ger nya möjligheter till att skapa textmaterial. Båda helautomatisk med AI, eller högkvalitativt av professionell transkriberare.

Så lyckas du med ditt företag

Att lyckas med ett nytt företag är egentligen ingen konstform, men det kräver trots allt en hel del av dig som egenföretagare för att nå hela vägen. Här kommer några av mina bästa tips från två decennier av företagande i olika former…

Prisbasbeloppet för 2024

Prisbasbelopp för år 2024 är nu bestämt till 57 300 kronor och det förhöjda prisbasbeloppet är 58 500 kronor. Inkomstbasbeloppet har fastställts till 76 200 kronor. Tillsammans är de belopp som är viktiga både för juridiska avtal och skatter.

Använd WOOP för att nå målen

Vetenskapen har visat att enbart ett positivt tänkande inte är tillräckligt för att uppnå dina mål. Men med WOOP-metoden kan vi programmera vår ödlehjärna att stå fast vid målen och att faktiskt göra det som krävs för att lyckas på sikt.

Krångligt att bokföra?
Byt till ett enklare bokföringsprogram för dig med enskild firma

Prova kostnadsfritt »

Letar du bokföringsprogram?